Портал образовательно-информационных услуг «Студенческая консультация»

  
Телефон +3 8(066) 185-39-18
Телефон +3 8(093) 202-63-01
 (093) 202-63-01
 studscon@gmail.com
 facebook.com/studcons

<script>

  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){

  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),

  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)

  })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

 

  ga('create', 'UA-53007750-1', 'auto');

  ga('send', 'pageview');

 

</script>

Застосування лазерів в косметології

Предмет: 
Тип работы: 
Реферат
К-во страниц: 
17
Язык: 
Українська
Оценка: 
Реферат на тему:
 
«Застосування лазерів в косметології»
 
Зміст
 
Лазерна косметологія в сучасній медицині
Лікування оніхомікозу за допомогою лазера
Видалення новоутворень
Лазерний пілінг
Лікування пігментації
Лікування вугрової хвороби
Усунення рубців та стрій
Видалення сосудів та куперозу
Лазерне видалення целюліту та ліпосакція
Лазерна епіляція
Лазерне видалення татуювань
Лікування псоріазу лазером
 
Лазерна косметологія в сучасній медицині
 
Сучасна медицина досягла таких неймовірних технологій, що лазерна косметологія вже ні в кого не викликає подиву. За допомогою лазерної косметології можна кардинально поміняти свою зовнішність, надавши їй повного омолодження і звершень краси. Так само можливо видалити деякі вікові дефекти шкіри. Лазерні технології вже далеко просунулися в порівнянні з променевими типами лікування шкірних дефектів. Лазерне лікування менш небезпечне, воно не викликає опіки, почервоніння, висипання та інші небажані дерматологічні захворювання. Лазерна корекція на даному етапі дуже безпечна, але, не дивлячись на це, кращим варіантом буде пройти консультацію у лікаря дерматолога з приводу лазерної корекції. Також цей лікар призначить вам кількість лазерних процедур, визначить тип вашої шкіри, її особливості і дасть оцінку результатам, які ви очікуєте від лазерної корекції.
У сучасній медицині існує три типи лазерних пристроїв, за допомогою яких проводиться корекція. Виділяють такі як лазер для боротьби з небажаними віковими змінами шкіри або для боротьби зі зморшками, другий тип лазера, що бореться з небажаними волоссям або лазерна епіляція і третій типу лазера, що видаляє старі капіляри. Дані лазери чудово справляються зі своїм завданням, усунення косметичних проблем. Одним з останніх нововведень в лазерної корекції стала корекція шкіри від вікових змін. Вікові зміни мають на увазі судинну сітку на обличчі.
Ще одним нововведенням в лазерну терапію стало лікування доброякісних утворень на шкірному покриві людини. Лазерна терапія тепер лікує бородавки і папіломи. Дуже важливий крок у розвитку косметології, так як багато жінок страждають від цих утворень. Найгіршим варіантом є утворення бородавки або папіломи на обличчі. Важливо знати, що перед тим, як лікувати ці утворення потрібно пройти спеціальне обстеження та проконсультуватися у лікаря, можна лікувати її лазерною корекцією чи ні. Ще одним невеликим досягненням є видалення за допомогою лазерної корекції вугрової висипки і шкірних запалень.
 
Лікування оніхомікозу за допомогою лазера
 
Оніхомікоз – це вогнище грибкової інфекції, здатне викликати сенсибілізацію організму. Крім того, гриби виділяють токсичні для організму людини речовини. В процесі лазерного засвічення ураженого нігтя (обробки світлом певної довжини хвилі з певними параметрами) відбувається трансформація енергії лазера в теплову, причому локальна температура підвищується до 50-55 градусів, що викликає коагуляцію білка і загибель міцелію гриба. Цей процес і називається стерилізацією.
На ранніх стадіях захворювання лазер дозволяє швидко і комфортно повністю усунути грибок. При важких станах даний метод забезпечує значне поліпшення зовнішнього вигляду і лабораторних показників.
 
Видалення новоутворень
 
Поява на шкірі бородавок, папілом, кератом – не лише естетична, а й медична проблема. Вся справа в тому, що дуже часто розвиток на шкірі злоякісних новоутворень починається саме на місці появи таких, здавалося б, нешкідливих естетичних дефектів. Єдиним радикальним способом лікування доброякісних утворень шкіри є повне їх видалення.
Найбільш сучасний і делікатний метод лікування бородавок, папілом та інших новоутворень на сьогоднішній день – лазерне видалення. За допомогою лазерного лікування новоутворень можна позбутися бородавок, папілом, кератом на руках, обличчі або будь-яких інших ділянках тіла. Перед процедурою лікар обов'язково з'ясує вид утворення, визначить його доброякісність, глибину залягання для того, щоб правильно підібрати спосіб видалення і глибину впливу.
При видаленні новоутворення фахівець направляє лазерний промінь на тканину утворення, не зачіпаючи при цьому сусідні тканини. Новоутворення в буквальному сенсі випаровується назавжди під дією лазерного променя.
Переваги процедури лазерного видалення новоутворень:
Естетичність. Після видалення не утворюються рубці.
Швидке і безболісне відновлення. Загоєння видаленого елемента відбувається під скоринкою, яка відпадає сама протягом 10-14 днів.
Безкровність. Лазерний промінь моментально зупиняє кровотечу, «запаюючи» нагріті в процесі стінки судин.
Стерильність. Місце обробки знезаражується бактерицидною дією лазерного променя.
Безконтактність. Ризик зараження і механічного пошкодження тканин виключений, оскільки наконечники апарату не торкаються шкіри.
Швидке видалення. Вся процедура з видалення новоутворення може тривати менше однієї хвилини (якщо йдеться про елемент маленьких розмірів).
Одночасна профілактика рецидивів. В процесі процедури в зоні обробки знищується сам вірус, який став причиною появи утворення.
Цифровий контроль. Спеціаліст регулює тривалість впливу, інтенсивність і глибину проникнення променя.
 
Лазерний пілінг
 
Процедура лазерного пілінгу дозволяє продовжити молодість при появі перших ознак в'янення шкіри. Вона показана всім, хто хоче освіжити свою шкіру, надати їй сяючий, здоровий колір, усунути дрібні нерівності, поверхневу пігментацію, перші зморшки. Лазерний пілінг може проводитися практично на будь-якій ділянці тіла, яка піддається віковим змінам. Найчастіше процедура застосовується для профілактики старіння шкіри обличчя, зони декольте, китиць рук.
Залежно від глибини впливу лазерного променя, цей метод дозволяє вирішувати різні проблеми шкіри. Для корекції легких вікових косметичних дефектів і
CAPTCHA на основе изображений