Портал образовательно-информационных услуг «Студенческая консультация»

  
Телефон +3 8(066) 185-39-18
Телефон +3 8(093) 202-63-01
 (093) 202-63-01
 studscon@gmail.com
 facebook.com/studcons

<script>

  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){

  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),

  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)

  })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

 

  ga('create', 'UA-53007750-1', 'auto');

  ga('send', 'pageview');

 

</script>

Організація рекламної кампанії творчої організації в мережі Інтернет

Предмет: 
Тип работы: 
Реферат
К-во страниц: 
37
Язык: 
Українська
Оценка: 
РЕФЕРАТ
з навчальної дисципліни «Індустрії шоу-бізнесу»
тема: «Організація рекламної кампанії творчої організації в мережі Інтернет»
 
ЗМІСТ
 
ВСТУП
1. ІНТЕРНЕТ РЕКЛАМА ТА ЇЇ ОСОБЛИВОСТІ
1.1. Загальні відомості про рекламу в інтернеті
1.2. Види інтернет-реклам
1.2.1. Медійна реклама
1.2.2. Банерна реклама
1.2.3. Контекстна реклама
1.2.4. Пошукова оптимізація
1.2.5. Просування у соц. –мережах
1.2.6. Геоконтекстна реклама
1.2.7. Вірусна реклама
1.2.8. Інші види інтернет-реклами
1.3. Етичні проблеми інтернет-реклами
1.4. Шахрайство в інтернет-рекламі
1.5. Правове регулювання
1.6. Ринок інтернет-реклами в інтернеті
1.7. Переваги та недоліки інтернет-реклами
2. Використання інтернет реклами на прикладі Black Star Inc
2.1. Загальні відомості про Black Star Inc 
2.2. Аналіз використання інтернет реклами Black Star Inc
3. ЗБІЛЬШЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ РЕКЛАМНОЇ КАМПАНІЇ В ІНТЕРНЕТІ
3.1. Ефективність банерної реклами в інтернеті
3.1.1. Тестування банерів
3.1.2. «Заповіді» розробників банерів
3.1.3. Оцінка ефективності банерної реклами
3.2. Розташування реклами
3.3. Підвищення ефективності вірусної реклами
3.3.1. Вірусна реклама, що приносить славу
3.4. Рекомендації щодо збільшення ефективності контекстної реклами
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 
 
ВСТУП
 
Предметом мого реферату є реклама, а саме реклама в інтернеті. Відповідно до законодавства України, реклама – це інформація про особу чи товар, розповсюджена в будь-якій формі та в будь-який спосіб і призначена сформувати або підтримати обізнаність споживачів реклами та їх інтерес щодо таких особи чи товару.  Реклама – популяризація товарів, видовищ, послуг та ін. з метою привернути увагу покупців, споживачів, глядачів, замовників і т. ін. ; поширення відомостей про кого-, що-небудь для створення популярності.  Роль реклами складно переоцінити у сучасному житті людей, у просуванні продукту, у соціокультурній сфері та у шоу-бізнесі. На сучасному етапі розвитку людства ніхто ніколи не досягне успіху у бізнесі без продуманої рекламної стратегії та грамотно поставлених зв’язків з громадськістю. В час такої високої конкуренції у всіх сферах та індустріях виробництва кожен старається бути поміченим, тому наш життєвий простір перенасичений рекламною продукцією. Вона усюди: на продуктах харчування, на зубній пасті, в газетах, в транспорті, на вулиці, в університеті, в інтернеті, в телефоні і т. д. Люди вже навіть навчилися не помічати рекламу. Тож успішні люди мають знати, як зробити гарну рекламу та привернути увагу. Саме тому я вирішила пізнати рекламну індустрію, як невідємний елемент також соціокультурної сфери, здобути практичні навички роботи в ній, адже тема є досить актуальною на сьогоднішній день.  Метою мого реферату є дослідження реклами інтернеті, розробка стратегій якісних та раціональних рекламних кампаній для продуктів шоу-бізнесу.
 
1. ІНТЕРНЕТ-РЕКЛАМА ТА ЇЇ ОСОБЛИВОСТІ
 
1.1. Загальні відомості про рекламу в інтернеті
 
Інтернет-реклама – реклама, що розміщується в мережі Інтернет, переважно на добре зарекомендованих і популярних веб-сайтах (наприклад Google) ; представлення товарів, послуг або підприємства в мережі Інтернет, адресована масовому клієнту і має характер переконання. Інтернет реклама дозволяє вирішувати практично всі завдання, що стоять перед комерційним web-сайтом, будь це Інтернет магазин, сервісні послуги або дистриб'ютори. Інтернет-реклама стає більш доступною для малого бізнесу.  Інтернет-реклама має, як правило, двоступеневий характер: 1. Зовнішня реклама, що розміщується рекламодавцем у видавців, – рекламний носій. Види цієї реклами: банери, текстові блоки, байрікі, міні сайти, Interstitials. 2. Така реклама зазвичай має посилання безпосередньо на сайт рекламодавця.  Ключовою відмінністю Інтернет-реклами від будь-якої іншої є можливість відстеження рекламних контактів. За рахунок можливості відслідковування реакції і дій користувача мережі Інтернет рекламодавець може швидко вносити зміни до чинної рекламної кампанії. Бажані дії користувача називаються конверсія.  Однією з основних сучасних технологій Інтернет-реклами є RTB-платформа (з англ. Real Time Bidding), що дозволяє влаштовувати аукціон рекламних оголошень в реальному часі. Люди звикають до того, що вони можуть, не встаючи із стільця і не виходячи з будинку, дізнатися про те, де, як і за яку ціну вони можуть купити певний товар або послугу. Але навіть якщо вони нічого не куплять, інформація про фірму запам'ятається.
 
1.2. Види інтернет-реклами
 
1.2.1. Медійна реклама
 
Розміщення текстово-графічних рекламних матеріалів на сайтах, що являє собою рекламний-майданчик. Сайти-майданчики – це пошукові системи, тематичні сайти, новинні та інформаційні ресурси, – іншими словами, ті сайти, на яких можна розраховувати на свою цільову аудиторію. Здійснюючи медіапланування, обов'язково проводиться якісна оцінка аудиторії сайту-майданчика, вивчається географія відвідувачів, час проведений ними на сайті, джерела трафіку майданчики – тобто, відбувається комплексне сканування сайтів-майданчиків для виявлення потенційних клієнтів.  Медійна реклама – це дуже потужний іміджевий інструмент, який добре працює на посилення впізнаваності торгової марки. В основному оплата за медійну рекламу здійснюється за 1000 показів банера. За багатьма ознаками аналогічна рекламі в друкованих ЗМІ. Однак, наявність у банера гіперпосилання, можливості анімованого зображення і можливості дзвінка з банера на мобільний телефон (WOW-call), значно розширюють вплив медійної реклами. Як правило, медійна реклама має форму банерної реклами. 
 
1.2.2. Банерна реклама
 
Реклама, яка для поширення потрібної інформації в інтернеті
CAPTCHA на основе изображений