Портал образовательно-информационных услуг «Студенческая консультация»

  
Телефон +3 8(066) 185-39-18
Телефон +3 8(093) 202-63-01
 (093) 202-63-01
 studscon@gmail.com
 facebook.com/studcons

<script>

  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){

  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),

  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)

  })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

 

  ga('create', 'UA-53007750-1', 'auto');

  ga('send', 'pageview');

 

</script>

Сучасний весільний макіяж

Тип работы: 
Дипломна робота
К-во страниц: 
13
Язык: 
Українська
Оценка: 
Вступ
 
Сучасній молодій людині досить складно здійснити вибір професії з урахуванням покликання, нахилів, здібностей через те, що варіантів вибору кар'єри у сучасному суспільстві досить багато, а молоді люди ще не достатньо орієнтуються в особливостях різних професій. Наукові дослідження з педагогіки та психології, соціології та економіки, а також повсякденна практика переконують, що якщо людиною професія обрана за власним покликанням, особистісними нахилами та здібностями, то її праця стає джерелом натхнення, приносить задоволення і радість, а також найбільшу користь нашому суспільству, яке стоїть перед проблемою розбудови державності та економіки. Правильний вибір професії – запорука майбутнього щасливого життя.
У майбутньому я хочу стати візажистом, бо ця професія мені дуже подобається. Мені подобається створювати новий імідж для людини, підкреслювати її красу, робити людину привабливою, що в наш час дуже важливо. Адже за зовнішнім виглядом оцінюють людину в цілому: якщо вона охайна, з гарною зачіскою і чудовим макіяжем, то ця людина відразу справить гарне враження на оточуючих. Отже, якщо людина може слідкувати за собою і завжди мати привабливий вигляд, то й на роботі вона матиме успіх у всьому.
У кожної людини є свій потенціал краси. Розкрити його, а точніше, знайти і підкреслити родзинку в людині, допоможе, звичайно, професійний стиліст. У нашій державі стиліст – професія досить молода. З'явилась вона на основі двох спеціальностей, які і складають її основу – перукарського мистецтва і візажу. Щоб стати стилістом з великої букви, недостатньо вміти стригти, фарбувати очі та губи – треба вміти створювати художній образ, в якому гармонійно поєднуються і зачіска, і макіяж, і одяг, і манера поведінки. Саме така людина приваблює до себе увагу, у ній відразу видно власний, неповторний стиль. Виділяють три основні спеціалізації: стиліст-перукар, стиліст – візажист і стиліст-модельєр.
Стилістів різної кваліфікації завжди запрошують в салони краси, косметичні компанії, медичні центри. Часто потенційними клієнтами стилістів є зірки телебачення, естради, моделі, які беруть участь у показах. Можливо, через це професія стиліста визнається досить високооплачуваною.
Завдяки участі в конкурсах стилісти мають змогу для кар'єрного росту і створення свого імені. Такі заходи допомагають розвивати творчу уяву і наслідок – з'являються нові стилі зачісок і візажу.
Забезпечений успіх і високу зарплату ніхто не може гарантувати, навіть якщо ви закінчили якісні спеціальні курси. Стиліст – це творча професія. Для того, щоб ідеально нею оволодіти, теоретичних і практичних знань недостатньо. Робота над створенням образу вимагає відповідної ретельної підготовки. Цей фах схожий на професію скульптора або художника: успіху і визнанню передують довгі роки тяжкої, наполегливої праці.
 
І. Теоретична частина
 
1.1 Обґрунтування обраного виду
 
Весільний макіяж – особливий. Він істотно відрізняється і від денного, і від вечірнього. У техніці 'банан' використовують ніжні тіні, що переливаються відтінки помади переважно теплих рожевих або холодних бузкових відтінків.
З кожним днем все більш популярні стають різні професійні види розтушовок в макіяжі. Ще зовсім недавно популярний макіяж Smoky Eyes (димчасті очі) йде на другий план, його змінили більш незвичайні, альтернативні форми в макіяжі. А з приходом весни нам все більше хочеться мінятися, піти від сірості і холодів, почати ловити на собі захоплені погляди, дивуючи навколишній своєю яскравістю та оригінальністю. Але як привернути до себе увагу не шокуючи строкатим бойовим розкрасом, а викликаючи захват?
На сьогоднішній день на першому місти макіяж професійної техніки розтушовування «Банан». «Чому банан?» – Запитаєте ви. Чому таке незвичайне, і навіть дещо дивне, назва для макіяжу. Даний макіяж привертає увагу чіткістю ліній, чистотою і акуратністю виконання. Очі виглядають більшими і виразними, а погляд таємничим і привабливим.
Для виконання макіяжу вам буде потрібно гостро заточений олівець, кілька відтінків тіней і туш.
На все віко нанести тонким шаром тональний крем, потім припудрити білої матової тінню.
 
1.2 Характеристика макіяжу
 
Робота в олівцевій техніці – це сама універсальна техніка, яка дозволяє виконувати не шаблонний макіяж типу «банан» і т. д., а вибудовувати форму враховуючи всі анатомічні особливості ока (складочки, зморщечки, опуклості).
Заснована на графіку і побудові форми. Вміти просто тушувати тіні на очах – не є технікою. Тільки лише розуміючи, як взагалі будується форма, можна створити грамотну роботу. Можна вміти тушувати олівцем куди завгодно і скільки завгодно, але якщо не побудована форма – це не малюнок (за таким «тушовочками» в малюнку художник завжди бачить дилетанта, хоча необізнані люди можуть захоплюватися роботою), і навпаки: іноді вибудувана форма може не потребувати тушовки, кольорі та іншої обробці, тому що є цілком самодостатньою роботою.
За рахунок цього олівця вибудовується вся робота, з обсягами та тушовки, а потім доповнюється тінями, підведенням і т. п. Олівець будується не для кольору, а для форми! Чим легше тушується олівець, тим чистіше виходить форма. У олівці вибудовується форма очі – олівець виконує функції моделювання природних форм з тінню, півтінню, а далі заповнення форми олівця вже кольором тіні.
Враховується анатомія ока (лінії, обсяги, западини), в альтернативних формах враховуються свої і формуються нові, але при цьому головне завдання, щоб макіяж
CAPTCHA на основе изображений