Портал образовательно-информационных услуг «Студенческая консультация»

  
Телефон +3 8(066) 185-39-18
Телефон +3 8(093) 202-63-01
 (093) 202-63-01
 studscon@gmail.com
 facebook.com/studcons

<script>

  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){

  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),

  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)

  })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

 

  ga('create', 'UA-53007750-1', 'auto');

  ga('send', 'pageview');

 

</script>

Розробки турів до Польщі та Греції

Предмет: 
Тип работы: 
Курсова робота
К-во страниц: 
30
Язык: 
Українська
Оценка: 
Курсова робота
РОЗРОБКИ АВТОБУСНОГО КУЛЬТУРНО-ПІЗНАВАЛЬНОГО ТУРУ ДО ПОЛЬЩІ ТА ГРЕЦІЇ
 
ЗМІСТ
 
Вступ 
Розділ І. РОЗРОБКА АВТОБУСНОГО КУЛЬТУРНО-ПІЗНАВАЛЬНОГО ТУРУ ДО ПОЛЬЩІ 
1. 1. Формування програми туру і прямих витрат на його організацію
1. 2. Формування накладних витрат проміжної собівартості туру
1. 3. Формування загальної собівартості й кінцевої ціни туру 
1. 4. Розрахунок доходу від реалізації туру
1. 5. Розрахунок фінансових результатів від реалізації туру
1. 6. Оцінка ефективності розробленого туру
Розділ ІІ. РОЗРОБКА ПЛЯЖНОГО ТУРУ ДО ГРЕЦІЇ 
2. 1. Формування програми туру і прямих витрат на його реалізацію 
2. 2. Формування накладних витрат і загальної собівартості туру 
2. 3. Формування кінцевої ціни туру
2. 4. Розрахунок доходу від реалізації туру
2. 5. Розрахунок фінансових результатів від реалізації туру
2. 6. Оцінка ефективності розробленого туру
Висновок 
 
ВСТУП
 
Загальновідомий той факт, що в останні роки одне з головних місць в економіці більшості країн стала займати індустрія туризму. Туристські перевезення є найважливішим складовим елементом туристичної індустрії та невід'ємною частиною туристичного продукту. При цьому транспортні послуги істотно впливають на якість турпродукту. Транспортне обслуговування туристів – найбільш складний в технологічному відношенні блок туру, до того ж будь-який транспортний засіб є джерелом підвищеної небезпеки.
Перевезення пасажирів, в тому числі туристів, здійснюється різними видами транспорту – повітряним, наземним і водним. У кожного виду транспорту є свої переваги та недоліки, обумовлені історичним розвитком, технічними, економічними та екологічними характеристиками, але всі види транспортних систем переслідують одну головну мету – найбільш повне задоволення потреб мандрівників при реалізації послуг з перевезення.
Важливим напрямком в області транспортного обслуговування є тісна співпраця різних транспортних систем і, звичайно, дуже важливим питанням при здійсненні перевезень є безпека.
Автобусні тури – подорожі груп туристів на власних або орендованих автобусах. Вони можуть проходити повсюдно і практично без всяких обмежень. Завдяки своїй мобільності і відносній незалежності від транспортних комунікацій та розкладів, автобусні подорожі дозволяють проводити маршрути по цікавих місцях в найбільш зручні для туристів терміни.
На сьогоднішній день автобусний тур – найдемократичніший і загальнодоступний спосіб подорожування. Найбільш повно насолодитися красою Європи, докладно ознайомитися з історією, культурою, традиціями і звичаями народів Європи дають можливість саме автобусні тури. Крім того, вони не припускають значних фінансових витрат.
Головна і незаперечна перевага автобусних турів – низька ціна. У вартість туру включені послуги гіда-екскурсовода, наявність якого є гарантією того, що автобусний тур буде цікавий всім учасникам подорожі. Вартість квитків в музеї, харчування та проживання в готелях  (якщо тур багатоденний)  також включені у загальну вартість путівки.
Повітряний транспорт є одним з основних, масових засобів перевезення туристів. Він займає провідне місце у сумарному пасажирообігу всіх видів транспорту в міському і міжнародному сполученнях.
Авіаційні тури є найзручнішими при перевезеннях туристів на далекі відстані, сервіс на авіарейсах відрізняється досить високим рівнем обслуговування.
Таким чином, головною ціллю курсової роботи є розгляд стану, тенденцій розвитку та географії маршрутів автобусного і авіаційного туризму, а також виявити специфічні особливості подорожі. Розробити автобусний культурно-пізнавальний тур до Латвії та пляжний тур з авіа перельотом до Греції. Завдання – сформулювати системний підхід до визначення туризму, дати характеристику міжнародному туризму, визначити види міжнародного туризму, з'ясувати, що є організованим туризмом, дати визначення автобусного та авіаційного туру і визначити технологію їх організації.
Актуальність теми даної курсової роботи обумовлена тим, що в усьому світі автобусні та авіаційні подорожі дуже популярні і не випадково з кожним роком зростає число людей, які обирають дані види подорожей. У свою чергу послуги перевезень туристів, як складова частина індустрії туризму, займають одне з провідних місць в складі туристичного продукту. Це пов'язано з тим, що всі туристські маршрути  (крім пішохідних)  припускають наявність транспорту для доставки подорожуючих до місця відпочинку чи екскурсії та повернення додому.
Об'єктом дослідження є організація обслуговування клієнтів у колективних транспортних засобах.
Предметом дослідження є автобусна та авіаційна подорожі та перевезення туристів даними видами транспорту.
Вихідні дані: подорожі здійснюються за двома маршрутами: 1)  Київ – Польща – Київ; 2)  аеропорт Бориспіль – Польща – аеропорт Бориспіль.
 
Розділ І. РОЗРОБКА АВТОБУСНОГО КУЛЬТУРНО-ПІЗНАВАЛЬНОГО ТУРУ ДО ПОЛЬЩІ
 
1.1. Формування програми туру і прямих витрат на його організацію
 
Польща – серце Європи: тут сконцентровано все найкраще, чим по праву пишається цей дивовижний край. Витончена елегантність міської архітектури є сусідами зі скромною чарівністю автентичних сіл. У мегаполісах ростуть бізнес-центри, а багатовікові замки мовчазно зберігають таємниці минулого. Природа, озера, ліси зачаровують. Люди – по-європейськи тактовні, але при цьому дуже гостинні: поляки вже звикли жити в західному ритмі, але й власні традиції ретельно бережуть.
Причин відправитися в Польщу – безліч: побродити по вузьких вуличках Кракова, помилуватися розкішними храмами і замками, розкиданими по всій країні. І вкотре переконатися: все найцікавіше часто чекає по сусідству.
 
Таблиця 1. 1
Програма культурно-пізнавального туру до Польщі на 7 днів/ 6
CAPTCHA на основе изображений